Over MySafehouse

Opleidingscentrum voor effectieve zelfbescherming

Wekelijks kun je bij ons terecht om Systema te leren. Een vechtsysteem voor iedereen die zichzelf en dierbaren wil leren beschermen. Ontwijken, parereren, blokken, stoten, trappen, klemmen ... staand, liggend, zittend ... Alles kan en zal voorbij komen. Klik op onze contactpagina als je gratis een proefles mee wilt doen!

Wij bieden voor alle doelgroepen trainingsprogramma’s op maat. In de pagina’s Uniformdiensten, Bedrijfsleven, Semi-overheid en particulieren op www.mysafehouse.nl zult u ‘kant-en-klare’ diensten aantreffen. Dit om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden m.b.t. beroepsweerbaarheid en conflicthantering. Mysafehouse weet en realiseert zich dat uw vraag of behoefte mogelijk niet voldaan wordt in deze uitgeschreven diensten. Uw vraag ligt daarom ook centraal. Vanwege de hoge graad van kennis, ervaring en flexibiliteit van Mysafehouse willen wij ook graag inspelen op uw behoefte! Persoonlijke aandacht, vakkennis en meedenken met het zoeken naar oplossingen voor uw probleem is de spil van onze dienstverlening. Wij zijn betrokken bij uw vraag om meer veiligheid!

Voor overige en tactische trainingen binnen Mysafehouse verwijs ik je graag naar www.mysafehouse.nl (moederpagina) en https://www.mshtactical.nl/

about-img